Translate

tirsdag den 3. april 2012

Red Velvet


Rød fløjlskage (Red Velvet)
Opskrift venligst udlånt af Buddy Valastro
·         Forberedelsestid: 20 min
·         Tilberedningstid: 35 min
·         Niveau: Mellem
·         Portioner: 6 til 8.
Ingredienser:
·         85 gram smør, stuetemperatur + ekstra til panden
·         4 dl mel
·         1 tsk salt
·         3 dl sukker
·         1 tsk vanille ekstrakt
·         2 store æg, stuetemperatur
·         6 cl usødet kakaopulver
·         18 cl kærnemælk
·         3/4 tsk eddike
·         3/4 tsk bagepulver
·          rød pasta farve
Fremgangsmåde:
Sæt ovnen til 180 grade. Smør 2 mellemstore bradepander eller 2 runde kage plader ca. 20 cm i diameter.
Bland mel og salt i en skål. I en røremaskine røres smør og sukker sammen på medium hastighed. Tilføj vanille, så æggene 1 ad gangen og til sidste kakaopulveret. Sæt røremaskinen til lav hastighed. Hæld halvdelen af kærnemælken i, tilføj derefter langsomt halvdelen af melblandingen. Hæld så resten af kærnemælken i, og slut af med resten af melet. I en separat skål blandes eddike og bagepulver, som derpå også mixes ind i dejen. Tilføj den røde frugtfarve og bland godt. Når alt er blandet godt, fordeles dejen jævnt på de to plader. Kagerne skal bage i 30 til 35 minutter eller indtil en tandstik kan stikkes i midten af kagen uden der hænger noget ved. Tag kagerne ud og lad dem køle på pladerne. Skær ud og 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar