Arbejdstid: 15 minutter
Tid i Køleskab: 40 minutter
Antal stykker: ca 50
Ingredienser:
4 Snickers, chokoladebar a. ca 57 g
1 pose mini marsh- mellows ca. 150 g eller hjemmelavede hindbær skumfiduser
2 dl Rice Krispies..jeg bruger de billigste man kan købe
2 dl salte peanuts ca 100 g
500 g god flødechokolade (fx. Callebaut)
1 spsk. rapsolie
1. Skær chokoladebarene i mindre stykker. Bland chokolade barere, skumfiduser, puffede ris og peanuts i en stor skål.
2. Hak chokolade og smelt den i vandbad sammen med olien, lad den afkøle ca. 10 min, bland chokoladen med de øvrige ingredienser.
3. Hæld chokoladeblandingen i en form beklæde med bagepapir, ca 20x30 cm. Lad stivne i køleskabet ca. 40 min. Skær ud i tern.
Hvis det holder så længe og ikke er spist inden opbevares det på køl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar