Chokolade
kage den du ved nok med kokos
Her
kommer opskriften :
Dej:
400 g. sukker
4 æg
3½ dl. mælk (jeg brugte vanille cheasy)
½ dl. kaffe (færdigbrygget)
450 g. mel
4 tsk. vaniljesukker.
4 spsk. Kakao
4 tsk. bagepulver
200 g. flydende margarine eller smør
400 g. sukker
4 æg
3½ dl. mælk (jeg brugte vanille cheasy)
½ dl. kaffe (færdigbrygget)
450 g. mel
4 tsk. vaniljesukker.
4 spsk. Kakao
4 tsk. bagepulver
200 g. flydende margarine eller smør
Glasur
(kan du godt lide meget af den gode topping kan du lave 1½-2 portion):
150 g. flydende margarine eller smør
7 spsk. kaffe (færdigbrygget)
4 spsk. Kakao
3 tsk. Vaniljesukker
100 g. kokosmel
375 g. flormelis
150 g. flydende margarine eller smør
7 spsk. kaffe (færdigbrygget)
4 spsk. Kakao
3 tsk. Vaniljesukker
100 g. kokosmel
375 g. flormelis
Fremgangsmåde
:
Æg,
sukker og vanillesukker piskes tykt og skummende.
De tørre ingredienser vendes rundt. Brug meget gerne din røremaskine til langsomt at vende melen rundt i æggemassen. Dejen skal ikke piskes kraftigt her.
De tørre ingredienser vendes rundt. Brug meget gerne din røremaskine til langsomt at vende melen rundt i æggemassen. Dejen skal ikke piskes kraftigt her.
Det er nu
du tilsætter flydende margarine/smør. Dejen bliver tyk, lækker og
chokoladecremet. ….
:Dejen hældes i en smurt bradepande og kagen bages ved 175 grader varmluft i
25-30 minutter. Prik i den med en strikkepind til sidst for at se om kagen har
fået nok.
Imens kagen bager laver du glasuren.
Alle ingredienser hældes i en skål og
varmes op i en gryde eller i mikrobølgeovnen. Giv fuld effekt i 2 minutter af
gangen og rør rundt efter hver gang.
Glasuren
bliver tyk og cremet. Når kagen
er afkølet, smøres glasuren på. Brug evt. en dejskraber.
Bunden er
jo en helt klassisk chokoladekage, men fyldet gør kagen lige lidt ekstra svampet. Kombinationen af kaffe og
kokos og chokolade er også med til at gøre kagen til en vinderkage.
Jeg forstår godt at man omtaler den “Den du ved nok”. Den er en kageklassiker. En sikker succes.
Jeg forstår godt at man omtaler den “Den du ved nok”. Den er en kageklassiker. En sikker succes.
Bag den
næste gang du lover at tage en bradepandekage med til et eller andet. Men kagen er KÆMPESTOR. Den er tung og sød og
man kan kun spise små stykker, så der er rigeligt til mange munde, hvis du
bager en stor bradepandekage.
Hvis I ikke får spist hele kagen på én
gang, kan kageresten sagtens fryses ned med glasur og hele molevitten.
Opskrift fra .www.nogetiovnen.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar