Translate

torsdag den 27. februar 2014

Chokolade kage den du ved nok med kokos ,opskrift

Chokolade kage den du ved nok med kokos


Her kommer opskriften : 
Dej:
400 g. sukker
4 æg
3½ dl. mælk (jeg brugte vanille cheasy)
½ dl. kaffe (færdigbrygget)
450 g. mel
4 tsk. vaniljesukker.
4 spsk. Kakao
4 tsk. bagepulver
200 g. flydende margarine eller smør
Glasur (kan du godt lide meget af den gode topping kan du lave 1½-2 portion):
150 g. flydende margarine eller smør
7 spsk. kaffe (færdigbrygget)
4 spsk. Kakao
3 tsk. Vaniljesukker
100 g. kokosmel
375 g. flormelis
Fremgangsmåde : 
Æg, sukker og vanillesukker piskes tykt og skummende.
De tørre ingredienser vendes rundt. Brug meget gerne din røremaskine til langsomt at vende melen rundt i æggemassen. Dejen skal ikke piskes kraftigt her.
Det er nu du tilsætter flydende margarine/smør. Dejen bliver tyk, lækker og chokoladecremet. …. :Dejen hældes i en smurt bradepande og kagen bages ved 175 grader varmluft i 25-30 minutter. Prik i den med en strikkepind til sidst for at se om kagen har fået nok.
Imens kagen bager laver du glasuren.
Alle ingredienser hældes i en skål og varmes op i en gryde eller i mikrobølgeovnen. Giv fuld effekt i 2 minutter af gangen og rør rundt efter hver gang.
Glasuren bliver tyk og cremet. Når kagen er afkølet, smøres glasuren på. Brug evt. en dejskraber.
Bunden er jo en helt klassisk chokoladekage, men fyldet gør kagen lige lidt ekstra svampet. Kombinationen af kaffe og kokos og chokolade er også med til at gøre kagen til en vinderkage.  
Jeg forstår godt at man omtaler den “Den du ved nok”. Den er en kageklassiker. En sikker succes.
Bag den næste gang du lover at tage en bradepandekage med til et eller andet. Men kagen er KÆMPESTOR. Den er tung og sød og man kan kun spise små stykker, så der er rigeligt til mange munde, hvis du bager en stor bradepandekage.

Hvis I ikke får spist hele kagen på én gang, kan kageresten sagtens fryses ned med glasur og hele molevitten.
Opskrift fra .www.nogetiovnen.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar