Translate

mandag den 16. april 2012

Cake pops


Popcakes

Opskriften er fra bogen ”Popcakes” , Tofino Books
Cirka 20 popcakes
Chokoladekage:150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg
150 g smeltet, afkølet smør
150 g hvedemel
4 spsk kakao
2 tsk bagepulver
Sådan gør du:Bages i ca. 30 minutter ved 175 grader i forvarmet ovn.
1. Pisk sukker, vaniljesukker og et æg ad gangen luftigt og skummende med en el-pisker.
2. Sigt mel, kakao og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med smeltet, afkølet smør, så alt er godt blandet.
3. Bag kagen i smurt form ca. 30 minutter. Hold øje med kagen - bagetiden kan være forskellig fra ovn til ovn.
4. Kagen skal være helt afkølet, inden du går videre.
Frosting:100 g flødeost (må ikke være light)
1 tsk vaniljesukker
200 g flormelis
Sådan gør du:1. Rør flødeost, flormelis og vaniljesukker sammen i en skål.
2. Nu skal kagen smuldres i en stor skål. Brug fingrene eller en el-pisker.
3. Bland frosting med den smuldrede kage, så det hele er godt blandet.
4. Form nu kugler i mundret størrelse af kagemassen.
5. Sæt kagerne på køl, så de er kolde, når de skal overtrækkes.
Overtræk:400 g candy melts (1 pose) fås i mange farver
ca. 20 pinde
pynt
Sådan gør du:1. Smelt candy melts i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovn - følg anvisning på posen.
2. Dyp 1 cm af pinden i candy melt, og sæt derefter kagen på pinden.
3. Dyp nu hele kagen i overtrækket. Lad kagen dryppe lidt af, mens du holder den over skålen.
4. Pynt evt. kagen med krymmel, mens overtrækket endnu er vådt, og lad kagen tørre.
- Kilde: Popcakes, Clare O'Connell, Tofino Books

Ingen kommentarer:

Send en kommentar