Translate

tirsdag den 28. august 2012

Sukkerfri Jordbær/hindbær smør creme






Jordbær /hindbær smør creme 




185 g blødt smør
50 g multisød (eller sødemiddel svarende til det)
½ spsk past. Æggeblomme (jeg brugte 1 bæger)
Jorbær/hindbær syletøj efter smag (sukkerfri)
Evt. lidt rød farve


Smør og flormelis piskes godt, ægget tilsættes og der piskes igen, tilsættes så syltetøj efter smag og det hele vendes godt rundt. Kommes i sprøjte pose og sprøjtes ud. Denne portion svarer til ca det antal bunde der kan være i 2 gange muffinsforme altså 24 stk.
Jeg har brugt meget mindre florsukker men for at opnå den rette konsistens uden at det skilte kom jeg i alt op på 50 g flormelis. Det er den eneste form for sukker der er i kaj kagen, udover den rene marcipan.               


Ingen kommentarer:

Send en kommentar