Translate

tirsdag den 28. august 2012

How to ..Kaj Kager 2

Jordbær/hindbær smørcreme sprøjtes på jeg har brugt tylle nr. 1A,man behøver ikke tylle men kan blot klippe et hul i sprøjteposen, kagerne stilles på køl for at stivne men ikke for længe da de så vil være svære at forme.                                                        

Ren rå marcipan eller sukkerfri
blandes med lidt grøn farve og rulles ud
jeg har brugt ”the mat” til udrulning
så stikkes der ud til cirkler og jeg har brugt
en med en dia. på 12 cm.

Kagerne beklædes forsigtigt og marcipan
Trykkes forsigtigt ned omkring bunden.
Kagerne hviler mens chokoladen smelter.
og dyppes derefter  i chokoladen men det  er kun bunden af kagen og kun lige kanten af det grønne,                                                                                  det er for at holde kagen fugtig så den ikke bliver tør.   
Kagerne tørrer nu i en firkantet skål med lidt kant på og de stilles ligesom skråt på hovedet  så chokoladen er fri..

Mens bunden tørrer rulles der til øjne..                                   
2 kugler grøn marcipan til det nederste af øjnene
2 kugler hvid lidt mindre til det hvide
2 kugler sort endnu mindre til det sorte i øjet.
Sættes på kagen med lidt vand.
Munden skæres op med en skarp kniv i den form man ønsker og der rulles en rød kugle marcipan som rulles ud til tunge og den sættes så ind i munden.

Færdig og klar til afgang...kagerne fik meget ros både af pigen  der skulle holde fødselsdag og af resten af familien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar