Jordbærmousse
ca. 400 g bær (frosne jordbær)
ca. 400 g bær (frosne jordbær)
lidt vand til at koge bærene i (jeg bruger hjemmelavet jordbær saft)
70 g flormelis
70 g flormelis
70 g druesukker
saft af ½ citron eller efter smag
skal af ½ citron
5-6 blade husblas
½ liter piskefløde
Giv bærene et godt opkog sammen med flormelis og druesukker. Kog den ned til godt det halve. Lad den afkøle lidt . ( Jeg blender jordbærene inden jeg kommer husblas i for at få en lettere konsistens.)
5-6 blade husblas
½ liter piskefløde
Giv bærene et godt opkog sammen med flormelis og druesukker. Kog den ned til godt det halve. Lad den afkøle lidt . ( Jeg blender jordbærene inden jeg kommer husblas i for at få en lettere konsistens.)
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Kram vandet af
husblassen og kom det ned til de varme bær og rør straks rundt.
Lad bærblandingen stivne i køleskab, læg film over helt ned til bærerne så der ikke dannnes kondens.
Pisk fløden let stiv og vend forsigtigt bærblandingen i.
Moussen kan fryses.
Moussen kan fryses.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar