Translate

tirsdag den 19. juni 2012

Jordbærmousse


Jordbærmousse

ca. 400 g bær (frosne jordbær)
lidt vand til at koge bærene i (jeg bruger hjemmelavet jordbær saft)
70 g flormelis
70 g druesukker
saft af ½ citron eller efter smag
skal af ½ citron
5-6 blade husblas
½ liter piskefløde 

Giv bærene et godt opkog sammen med flormelis og druesukker. Kog den ned til godt det halve. Lad den afkøle lidt . ( Jeg blender jordbærene inden jeg kommer husblas i for at få en lettere konsistens.)

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. 

 Kram vandet af husblassen og kom det ned til de varme bær og rør straks rundt.

Lad bærblandingen stivne i køleskab, læg film over helt ned til bærerne så der ikke dannnes kondens.

 Pisk fløden let stiv og vend forsigtigt bærblandingen i.


Moussen kan fryses.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar