Translate

onsdag den 16. maj 2012

Rabarber muffins


Rabarber muffin
180 grader ca 20-25 min
200 g smør
200 g sukker
3 stuetemp æg
225 g mel
1½ tsk bagepulver
300g eller hvad du har rabarber  jeg brugt lidt mindre
2 tsk vanille
150 g god hvid chokolade
Reven marcipan efter behov…..
Der kommes lidt sukker over de skyllede rabarber (koges møre med lidt vand)
Chokoladen skæres i mindre stykker og kommes i den lune rabarber
Smør og sukker røres sammen der tilsættes æg 1 af gangen
De tørre ingredienser mel osv.. tilsættes og derefter tilsættes den afkølede rabarberblanding , mel og rabarber vendes i ,tilsæt reven marcipan og det blandes sammen  det gøres med en træ ske eller lign og det trækkes nedefra og op i seje træk det skal kun lige blandes det gør ikke noget at noget af dejen er lyserød og noget hvidt der må bare ikke være mel lommer.
Kommes i muffinsforme som fyldes ¾ op  og hvis du har en muffinsbradepande kommes formene i der inden fyldet ellers bruger du 2 forme til 1 muffins for at den skal holde formen..
De smager skønt …

Ingen kommentarer:

Send en kommentar