Rabarber
muffin
180 grader ca
20-25 min
200 g smør
200 g sukker
3 stuetemp æg
225 g mel
1½ tsk
bagepulver
300g eller
hvad du har rabarber jeg brugt lidt
mindre
2 tsk vanille
150 g god
hvid chokolade
Reven
marcipan efter behov…..
Der kommes
lidt sukker over de skyllede rabarber (koges møre med lidt vand)
Chokoladen
skæres i mindre stykker og kommes i den lune rabarber
Smør og
sukker røres sammen der tilsættes æg 1 af gangen
De tørre
ingredienser mel osv.. tilsættes og derefter tilsættes den afkølede rabarberblanding
, mel og rabarber vendes i ,tilsæt reven marcipan og det blandes sammen det gøres med en træ ske eller lign og det
trækkes nedefra og op i seje træk det skal kun lige blandes det gør ikke noget
at noget af dejen er lyserød og noget hvidt der må bare ikke være mel lommer.
Kommes i
muffinsforme som fyldes ¾ op og hvis du
har en muffinsbradepande kommes formene i der inden fyldet ellers bruger du 2
forme til 1 muffins for at den skal holde formen..
De smager
skønt …
Ingen kommentarer:
Send en kommentar