Translate

torsdag den 17. maj 2012

Lemon curd


Lemon Curd

tid 25 min. giver 750 g og kan holde sig i en måned.
Ingredienser
5 store sammenpiskede æg
200 g sukker
1  3/4 dl piskefløde
fintrevet skal og friskpresset saft af 3 øko citroner

Bland alle ingredienser sammen i en stor bred gryde eller en slip let pande med høj kant.Lad blandingen simrer over lav varme under konstant omrøring med en træske i 15-20 min indtil den begynder at dække bagsiden af skeen, blandingen må ikke koge så brug lav varme og lad den aldrig være uden opsyn.

Når curden er ligeså tyk som hjemmelavet mayonaise, kommes den i varme steriliserede glas og køler af i 5 min . før de forsegles og forsynes med etiketter.Lad curden køle helt af og opbevar den så i køleskabet til den skal bruges, når et glas er åbnet skal det spises inden for 1 uge.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar