Digestive pie…2.med chokolade
fudge topping nu med mindre sukker
Kærlighedskage
PIE:
300 g Havre
digestive kiks knuses
75 ml.
smeltet smør
40 g
sukker
Det
hele blandes sammen og bages i tærte eller pie form ved 200 grader i ca. 10
min.
FYLD:
200 ml
peanutbutter ( 2 spsk tages fra til topping) med crunch
200 g. philidelfia cream cheese (ikke light) stuetemp.
1
portion cool whip (se opskrift nedenfor)
50 g
sukker
I en
stor skål piskes peanut butter, creme cheese og sukker indtil det er cremet.
Cool whip foldes i.
Lægges
på pien med en ske og kommes helt ud til kanten. Sæt kagen på køl. Til den er stivnet. Eller
til kagen skal serveres.
TOPPING:
1
portions hot fudge (se opskrift nedenfor
) eller brug dr. Otker chokolade sc.( 2 spsk tages fra til topping)
2 spsk. hot fudge
2 spsk. peanut butter
Opskrift på Cool Whip:
Sæt skålen der skal piskes i på
køl så den er kold når fløden kommes i.
500 ml
piskefløde ( skal i fryser i ½ time inden brug)
Piskes
derefter i ca. 2 min til det er cremet.
50 g.
florsukker piskes i . Skal forblive cremet og luftigt.
Opskrift på Hot fudge sauce:
125 g
chokolade chips eller hakket chokolade mørk med høj kakao %
20 g
usødet kakao
50 g
smør
200 g
sukker
100 ml
evaporated mælk fås i specialbutikker eller 1 liter økologisk skummemælk som
koges ned til 4 dl, deraf tages de 150 ml . fra og resten af mælken kan fryses
til senere brug.
½ tsk
vanille
Chokolade,
vanille og smør smeltes resten blandes i og koges til det bobler, køles af .
Tykner
når det køles.
Fudgen
afkøles.
Ved servering:
Hvis
fudgen er blevet for stiv, lunes den en smule
og spredes ud over kagen i et
tyndt lag som muligt.
Kom de 2 spsk hot fudge i en sprøjepose og
klip et lille hul og spred det ud over
kagen i lange striber. Gør det samme med de 2 spsk peanut butter den anden vej.
Server
og spred glæde..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar