Translate

søndag den 20. oktober 2013

Maraschino Kirsebær med marcipan. /Opskrift




Maraschino Kirsebær m. stilk 225 g. (drænet 125 g)
200 g Odense Marcipan.
1-2 tsk. Saft fra Kirsebær.
200 g Odense hvid chokolade
Rød chokolade farve.(fås i specialbutikker)
                                 -
Kirsebærerne hældes fra glasset  og afdrypper i dørslag el. lign.
Marcipan æltes sammen med saften fra kirsebær, må ikke være for blødt/smattet
Marcipan rulles til kugler og rulles derefter flade og der sættes et kirsebær i midten, marcipanen foldes omkring, stilken skal stritte op af marcipankuglen.
Sættes til tørre ca. 1 time køligt.
Chokoladen smeltes over vandbad og der tilsættes rød chokoladefarve.
Bærrene  sættes køligt så chokoladen stivner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar