Translate

søndag den 9. december 2012

Passionsfrugt sylt/hvid chokolade fyld til kager( opskrift).


Passionsfrugt fyld til kager.
1 godt lag i 30 cm kageform.
Hvid chokolade:
½ liter piskefløde
150 g hvid hakket chokolade.
4 blade husblas sættes i blød i ca. ½ time i rigeligt koldt vand
Piskefløden varmes til ca. 80 grader og hældes derefter over den hvide chokolade, der røres til den homogen. Derefter tilsættes den opblødte husblas  og det røres til husblasen er helt smeltet sammen med chokoladen, tildækkes med film helt ned til overfladen.
Stilles på køl til det er stivnet, gerne til næste dag.
Passionsfrugt sylt:
12 modne passionsfrugter (er de udmodne lægges de ved siden af 1 banan og 1 citron så modnes de hurtigere)
1 spsk. Frisk citronsaft
½ dl. Appelsinsaft friskpresset.
125 g. hvid sukker
2 tsk. vanillesukker .
Kødet fra passionsfrugterne  tages ud af skallen og puttes i en gryde sammen med de andre ingredienser, det hele koges sammen i ca. ½ time. Skal bare småsimre og passe sig selv.
Derefter sies de sorte kerne fra og saften /sylt overdækkes med film og stilles til det er kølet helt af.
Sylt/ hvid chokolade:
Chokoladen og sylten blandes og piskes op og er derefter klar til brug .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar